Loading...
 

Família De Pedro López

Biel rebent pressing a l'home ja

Xavi Sunday February 24, 2019

Durant molt de temps m'he deixat prendre el pel per vosaltres dos. Especialment per tu Biel, que et fael longuis sovint a l'hora de recollir coses, o fins i tot lleçant el que et dona la gana al terra i fent el que et rota. Com dir que no saps posar-te les sabates o que no saps tapar-te amb la funda nordica, i que vols que t'ho faci el papa. I fons i tot, llences les sabates quan ja les tens mig posades pwr que haci de tornar a buscar-les i començar de nou. I ja fa uns dies que he decidit que prou. El curs de Creixer Jo nts, de les infermeres del Cap a l'escola del Montseny, els dimecres de 15 a 16:20h, també està influint. 

 

I es que fa temps que sabia que arribaria el moment en que ja no em deixes prendre mes el pel. No amb el mensar, ni amb totes les coses que dius amb tota la barra del mon que tu no saps o no pots fer, quan ho has fet altres vegades. O senzillament es desar les teves sabates al seu lloc, o recollir la teva jaqueta i .otxila del terra. 

 

Doncs bé, està costant alguns moments de tensió, i moment de mooolta paciencia per part meva (i avui de l'àvia Loli, que ha flipat quan t'ha vist en acció en el moment de voler anar a la piscina)), i algun moment de corregir les teves actituds de pegar o donar cops. Però estem fent progresos. Menys mal! Al final, ho agrairàs.

 

T'estimem molt, Biel. 

 

Click to expand
Click to expand

 

Image Seed: noun \ˈsēd\ : the beginning of something which continues to develop or grow

Knowledge seeds

Switch Language